joi, 19 februarie 2009

O VOCE, DOUĂ VOCI...

fratele meu mi-a zis într-o zi că am o altă voce când vorbesc la telefon cu un bărbat!indiferent cine e bărbatul...am râs de gluma lui despre mine...şi m-am ruşinat!m-am gândit imediat că poate nu e o glumă...dacă are dreptate?dar ce voce am ?diferită!
fratele meu mi-a zis de mai multe ori că am o altă voce cand vorbesc cu un bărbat,alta decât cea pe care o am când vorbesc cu o femeie.promit că nu am vrut nici o clipă să dau vreunui bărbat vreun semnal prin voce...
întâmplarea asta m-a făcut să mă gândesc altfel la sexualitate...la legăturile aparente şi subconştiente dintre bărbati şi femei...atunci am ieşit din propriul meu personaj şi m-am privit..m-am ascultat..am o altă voce atunci când vorbesc cu un bărbat!nu pot să spun dacă e o voce mai calmă,mai blândă...care inspiră sau nu inspiră ceva...e o voce care nu pare,dar are senzualitate..o senzualitate care îî spune tacit bărbatului-interlocutor :,, sunt femeie şi tu eşti bărbat şi e şi de datoria ta să-mi vorbeşti altfel..cu o ALTĂ voce...,,am râs din nou.de momentul penibil în care mi-am văzut cu adevărat interacţiunea nativă cu un bărbat...cu orice bărbat.interacţiunea instinctuală. pe care de cele mai multe ori nu vrem s-o recunoaştem..oare câte dintre ele ar recunoaşte că până şi piciorul îl pun unul peste altul altfel atunci cand e vreun el prin preajmă?aşa...fără intenţie sau conştienţă.
nu cred în prietenia dintre o femeie şi un bărbat.prieteni pot fi doar o femeie şi un bărbat care interacţionează sexual.şi atunci nu mai sunt prieteni.nu aşa cum înteleg eu prietenia.
dacă am fost vreodată prietenă cu un bărbat am fost ori pentru ca l-am dorit ca bărbat, ori pentru că m-a dorit ca femeie.fără să recunoaştem asta niciodată. am avut cu siguranţă alte voci atunci când ne-am vorbit.

Un comentariu:

INCERTITUDINI spunea...

Este o tema mult prea sensibila, pentru a emite supozitii. Cred in puterea nevazuta a unui flux, cred in chimii, cred in capacitatea de a induce un fel de atractie, cred in momente de fascinatie.Vocea este "instrumentul" prin care ne"explicam".Sau prin care incercam sa ne ascundem.
Prietenie intre un barbat si o femeie? Eu cred, nu stiu daca se poate transforma.Poate numai daca unul dintre cei doi nu doreste ca aceasta "legatura" sa atinga si alte zone.
Pana la urma, la ce foloseste sa stii dinainte ce va fi?Tocmai neprevazutul da vietii farmec.Nu stiu ce crezi..am spus..
O seara buna!